OptimumMetoden®

Med Optimum Träning / Rehab 


Med Optimum Träning / Rehab har vi ett helt nytt sätt att få kroppen i balans. Genom att aktivera den djupt liggande och oftast förbisedda posturalmuskulaturen, alltså inte core eller djupa magmuskulaturen, så kommer vi åt den verkliga grundorsaken till besvären. Resultatet blir smärtfrihet, ökad rörlighet och styrka samt ökad prestationsförmåga.

Vem kan ha nytta av det?

Optimum Träning / Rehab är till för alla som har kronisk muskel och ledvärk / smärta, problem med återkommande skador eller oförmåga att nå full kapacitet vid idrottsutövande. 

Diagnoser / Tillstånd som OptimumTräning / Rehab är effektiv vid är:

  • Migrän, spänningshuvudvärk, käkledsbesvär.
  • Ont i / Spänningar i axlar / nacke / skuldra, bröstrygg, diskbråck i nacken, whiplash-skador (WAD).
  • Axelimpingement, inflammation i axeln, tennis- / golfarm, musarm, carpaltunnelsyndrom.
  • Generell överrörlighet inkl. EDS.
  • Skolios, ländryggsbesvär av olika slag inkl. värk, återkommande ryggskott, segmentell rörelsesmärta (SRS), diskbråck, spondylolistes, spinalstenos, utplanad eller för stor svank.
  • SI-ledbesvär, foglossning, piriformissyndrom, ischias, falsk ischias.


OptimumMind® Coaching


Med OptimumMind-coaching åtgärdar vi grundorsaken till psykisk ohälsa och hjälper dig att hitta tillbaka till ditt naturliga välmående. 

Med OptimumMind processen främjar vi din förståelse för hur du fungerar på det psykologiska planet och tittar på den sanna orsaken till vad som ligger bakom stress, ångest, oro och annan psykisk ohälsa. 

OptimumMind processen bygger på en kombination av effektiva tekniker från eneripsykologin - EFT och EmotionCode.

Som ett resultat av denna coachning kommer oro, ångest och stress försvinna och en känsla av lugn och inre harmoni bli ditt naturliga tillstånd oavsett yttre omständigheter. Många upplever också att dom får tillbaka en energi och livsglädje de inte upplevt på åratal. 

Läs mer på: www.otimum-metoden.se

För tidsbokning: Kontakta oss på 0721-680022