skip to Main Content
0721 68 00 22 | 0416 181 80 info@ikomfysiocenter.se
Ikom Fysiocenter

Företag & Idrottsföreningar

Företag

IKOM Fysiocenters manuella behandlingar fungerar förebyggande och rehabiliterande och är dessutom avdragsgill som friskvård för företaget.

Som företag/företagsledare har ni möjligheten att ge er personal en holistiskt guidad väg mot ett friskare och hälsosammare liv och tillvaro. Detta ger också den enskilda individen minskade besvär i form av smärtfrihet, sjukfrånvaro m.m. – vilket i förlängningen även ger ökad produktivitet både på arbetsplatsen och i privatlivet.

Att ta hand om sin personal är en långsiktig och lönsam investering och skapar en ”win – win” effekt för både den enskilda individen och för företaget.

På IKOM Fysiocenter får ni snabb och professionell hjälp med hög kompetens och kan därmed förhindra eller korta ner lång sjukfrånvaro hos er personal. Vi arbetar förebyggande, behandlande och rehabiliterande.

Vi tar alltid fram ett individuellt anpassat upplägg som passar just ert företag

Idrottsföreningar

Vi har lång erfarenhet av idrottsskadebehandling inom flertalet sporter, och på alla nivåer, med behandlingar av flera idrottare inom världseliten inom friidrott, fotboll, handboll, simning, triathlon, cykel, skytte, hästsport, kampsport,  fitness, bodybuilding m.fl.

Som idrottsförening kan ni få hjälp med skadebehandlingar eller förebyggande behandlingar där vi individuellt ser till utövarens besvär och fysiska förmåga för att han/hon skall kunna prestera så optimalt som möjligt.

Vi erbjuder även kortare utbildningar hos oss eller hos er – offert vid förfrågan.

  • Akut omhändertagande av idrottsskada
  • Förebyggande träning / Rehabilitering
  • Stretching
  • Tejpning
Back To Top